La formació qualifica de temerari l’afany mediàtic de l’alcalde

Compromís per Paterna, després de conéixer que Bankia abandona la societat Newcoval, afirma que “ha estat el mateix consistori de Paterna qui ha introduït elements de distorsió en el moment de fer el plec de condicions per al PAI del València en el municipi. Hui hem vist com els 5 milions d’euros que, segons el senyor Agustí, anava a rebre l’ajuntament per l’operació, s’han evaporat”.

El regidor de Compromís, Juanma Ramón, explica que l’ajuntament “en comptes de fer una requal·lificació directa dels terrenys de la Ciutat Esportiva del València, ha fet un concurs per al desenvolupament dels seus terrenys. Això fa que s’òbriga la porta a d’altres opcions fora del l’àmbit de Bankia, aspecte que indubtablement motiva la fugida de l’entitat bancària”.

El regidor assenyala que en el ple extraordinari celebrat al mes d’agost “per tal de fer una aprovació exprés de l’assumpte, ja advertirem que es tractava d’una acció temerària, perquè ens trobàvem amb que Bankia ja tenia una direcció nacionalitzada, amb actius tòxics. Un panorama que ja anunciava la inviabilitat de l’operació amb Newcoval”.

A més a més “recordem que el ple d’agost es va convocar amb tanta urgència que no tenia informes ni d’Intervenció ni de Secretaria. Només hi havia un informe de huit ratlles que l’equip de govern del PP havia aportat a ultima hora, signat pel cap d’Urbanisme”.

“Una vegada més queda en evidència que l’estil de l’alcalde, d’esquenes a la ciutadania, de reunions furtives, i el seu afany mediàtic, resta serietat als projectes que poden ser suposadament beneficiosos per a Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS, CRÓNICA PATERNERA, LA VANGUARDIA, EUROPA PRESS, NOTICIAS-TERRA, 20 MINUTOS, EL PUNT