La formació critica la manipulació interessada de les dades econòmiques que fa el PP amagant 4 milions de pagaments als bancs

Compromís per Paterna manifesta la seua “indignació davant les continues mentides del Partit Popular i de l’alcalde, Lorenzo Agustí, sobre el famós superàvit que fa quatre dies s’ha dedicat a propagar als mitjans de comunicació. Nosaltres hem esbrinat la veritat sobre les xifres que ell ha publicitat, i en realitat el superàvit no és de 5,8 milions, sinó que es queda en 1,8 milions d’euros perquè cal descomptar els pagaments als bancs, quantitat pròxima als 4 milions d’euros”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que les dades presentades per Agustí “no contemplen els prop de 4 milions d’euros que l’Ajuntament ha pagat al 2012 als bancs per amortització de prèstecs. Si apliquem el total de despeses, el superàvit real queda molt lluny del superàvit de 7,5 milions d’euros previst com a objectiu per al 2012. Això suposa que el PP s’ha quedat un 75,12% per baix del objectiu a assolir”.

“No compartim el triomfalisme del PP sobre els resultats de la seua gestió econòmica amb l’empresa municipal SUMPA en concurs de creditors i un deute amb proveïdors que és pròxim als 30 milions d’euros, que haurem de pagar als pròxims 10 anys, prèstec que encara no hem començat a amortitzar”.

Ramón afegeix que Agustí “òbvia que enguany ens ha tocat la loteria en forma d’ingressos extraordinaris, no contemplats al seu pressupost i aliens a la seua gestió. Aquestos ingressos són els 1,8 milions del PAI de les Monges i 1,4 milions de la cessió de tributs de l’Estat de 2010. Si llevem aquestos ingressos, 2012 s’hauria liquidat amb pèrdues”.

“Poc durarà l’alegria en casa del pobre si les úniques idees del senyor Agustí són retallades en personal i en serveis. Enguany els ingressos extres li han salvat la cara, però l’any que vé no sabem com podrà exprimir més a la ciutadania per a tornar a mentir i inventar-se un superàvit inexistent per eixir en premsa”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, CRÓNICA PATERNERA, EL PERIÒDICO DE AQUÍ, EL PUNT, PATERNA BIZ