• Juanma Ramón qualifica el dia de hui de fita històrica per a la democràcia

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha estat el primer votant presencial a tot el país en la jornada electoral que la Mesa de Paterna ha obert a les12 del migdia. Ramón ha assenyalat que “el dia de hui és una fita histórica per a la democràcia i per a la majoria d’edat de Compromís”.

Ramón explica que “hui esperem més de 200 persones a votar presencialment, ja que la resta ha exercit el vot electrònicament. Som un poble molt actiu dins de la comarca de l’Horta Nord, i el que té el cens més gran de la mateixa”.

“Haver exercit el vot el primer, i en les primeres Primàries de Compromís és tot un honor, més quan pensem tot el que el procés de Primàries significa per a la nostra formació. Estem fent més Compromís, estem fent Europa, l’Europa del Compromís”.

“En Compromís som conseqüents amb fer allò que demanem, i per això hem donat a la ciutadania el poder de decidir els nostres candidats al Parlament Europeu. Una experiencia que tornarem a repetir per a les eleccions municipals i autonòmiques, perquè creiem en la participació i el dret a decidir. Una altra manera de fer política, lluny de les formes d’organitzacions com els partits tradicionals”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA,  LA VEU PV,