• La formació critica la incompetència de la tinent d’alcalde per a gestionar la plantilla de la policia local

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el love affaire Bonías-Agustí ha obert la caixa dels trons al si de la policia local del poble. I enmig de tota la batalla es troba la regidora de l’àrea, Sara Álvaro, que pareix que ni sentisca ni patisca, mostrant-se totalment incompetent per a gestionar la plantilla policial”.

“El caos, els draps bruts i els enfrontaments interns que ara ixen publicats a la premsa, demostren la intenció d’enterbolir la gestió de Gallardo, de la qual presumia l’alcalde fa quatre dies. Els fets denunciats a la premsa, si foren certs, són molt greus i Sara Álvaro hauria d’haver prés cartes en l’assumpte fa molt de temps. I una de dos: o ho desconeixia, demostrant la seua incompetència; o sabent-ho, ho consentia. Per la qual cosa, és urgent que Sara Álvaro dimitisca ja com a regidora de Policia”.

Segons Ramón, “de les informacions que hui hem conegut per la premsa es desprén un ‘tufillo’ que dóna que pensar si hi ha cert ‘conchabeo’ entre la regidora i els sindicats que denuncien certes actituds d’alguns agents de policia en hores de servei. Una entente que només fa que reafermar el menyspreu que durant set anys li ha fet el PP al cap de la policia local, Gallardo. El més lògic haguera estat que eixos sindicats hagueren posat en coneixement del cap de policia el pressumpte comportament irregular dels agents, i no ho han fet. Una actitut que de totes totes és pontejar a Gallardo”.

A més a més, “recordem que també hi ha informes del Síndic de Greuges que confirmen que al cap de la policia local de Paterna el PP mai l’ha tingut en compte per a prendre decisions. En aquest sentit cal recordar que el Síndic va advertir en 2013 sobre certes irregularitats, en referència a que la regidora Elena Martínez s’havia atribuït competències que no li pertocàven i que són exclussives del cap de la policia, com per exemple canviar de destí a un agent”.

“Des de Compromís anem a continuar atents a l’evolució de les conseqüències que pot tindre la possible arribada de Leopoldo Bonías a Paterna. Conseqüències que malauradament han començat a desvetllar-se a la premsa en forma d’acusacions dins del cos de policia”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA BIZ,