• Compromís anuncia que portarà a Fiscalia la temeritat d’Agustí demanant aquest crèdit

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, considera que “la fantasia multicolor de Lorenzo Agustí amb la seua Zona Franca virtual hui ha assolit nivells molt surrealistes. Una vegada més, amb irregularitats per totes les bandes, l’alcalde ha tornat a gestionar 10 milions d’euros fora de l’ordre del dia, basant-se en una documentació inexistent a l’expedient que ha portat a la sessió plenària. Un comportament del tot irresponsable, més quan no són diners de la seua butxaca, si no diners de la ciutadania”.

Segons Ramón, “en acabar el ple hem comprovat a l’expedient que no era el de la Zona Franca, i que només hi havia documentació per a iniciar la petició d’un crèdit de huit milions d’euros, que completarà la financiació de la compra de terrenys on ha d’anar la Zona Franca fantasma, i que en total suposa una despesa de 9.024.002,86 euros. Uns diners que si l’operador de la Zona Franca no retribuix a l’Ajuntament amb un canon en un periode de nou anys, podría comprometre la viabilitat económica del consistori, perjudicant greument a la ciutadania de Paterna”.

“El mal ja està fet, i no hi ha manera que l’alcalde entre en raó. A partir de hui Lorenzo Agustí ha augmentat en 10 milions el deute dels paterners, fent-los més difícil el dia a dia. Això significa que al girar el cantó, ens trobarem amb noves retallades i més pujades d’impostos, i que la merma en l’atenció pública a la ciutadania será cada vegada pitjor i de menys qualitat, gràcies als deliris de grandesa de l’alcalde”.

“A més a més, el projecte està tan agafat pels pèls en la seua tramitació que l’alcalde ha negat qualsevol resposta a les preguntes concretesde Compromís. No hi ha informe de Secretaria i el pitjor de tot és que s’ha creat un nou expedient que no té res a veure ni amb la creació del consorci, denunciat a Fiscalia, ni amb el que es va aprovar la setmana passada en ple extraordinari. Assitim a una improvisació continua de l’alcalde, que compta amb el suport de tots els seus regidors. Per això anem a demanar responsabilitats de tots aquells que voten a favor d’hipotecar el futur del nostre poble”.

“Des de Compromís seguirem, com ho hem fet des del primer moment, atents a l’evolució d’aquest ‘xiringuito’, esbrinant qualsevol irregularitat al respecte. Anem a perseguir tot allò que no siga conforme a llei, i si cal ho posarem en coneixement de la Fiscalia”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, LA VEU PV, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC,