• Compromís durà a Fiscalia la documentació perquè determine si hi ha delicte prevaricació

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “una vegada més l’alcalde torna a fer el ridícul davant el Ministeri d’Hisenda amb el contracte de lloguer que vol posar-li damunt la taula al Ministeri de Defensa pels terrenys de la Zona Franca. Un contracte que aprova la Junta de Govern Local, sabent que és il·legal, i que sembla que a Lorenzo Agustí li dóna igual perquè assumix que no es podrà signar. Conclusió que, evidentment, apunta cap a una pressumpta prevaricació”.

LEVANTE -EMV (12 juny 2014)
LEVANTE -EMV (12 juny 2014)

“Per a variar, les formes de l’alcalde a l’hora de dur tot el tràmit de la Zona Franca virtual són més que criticables, són ridícules. Continua sense justificar l’arrendament de tots els terrenys necessaris i només parla d’un lloguer de 18 mesos, quan el mateix alcalde pretén que la Zona Franca estiga un mínim de 75 anys. Segurament, quan els papers arriben al Ministeri, les rises dels tècnics es sentiran des de Xina. Parlem d’un document on es proposa el lloguer de part dels terrenys, 430.912 metres quadrats, que haurien d’acollir la Zona Franca fantasma d’Agustí.

“El lloguer aprovat en Junta de Govern Local (JGL) del passat 3 de juny suposarà un cost de 16.000 euros mensuals durant 18 mesos, a pagar al Ministeri de Defensa. Una decisió que sobrepassa l’àmbit de la Junta de Govern i del pressupost municipal, ja que suposa una despesa total de quasi 300.000 euros que hauria de ser aprovada pel ple municipal. Una vergonya davant la situació d’emergència social que vivim al nostre poble. Uns diners que es sumaran als centenars de milers d’euros que Agustí ja s’ha gastat en la promoció i tramitació del seu projecte, sense que aquesta decisió estiga legitimada per cap procés participatiu ni avalada per la demanda veïnal”.

“Això és una mostra més de l’oscurantisme de la JGL i de la incompetència de l’alcalde que porta dos anys de caos intentant fer realitat una quimera que només està al seu cap. Demostra que és el pitjor alcalde que ha tingut Paterna, ja que no és capaç de dur a terme cap dels seus projectes estrela, com li va passar amb l’Ikea, i que l’únic que fa és endeutar a la ciutadania i al futur del municipi”.

“Donat que els membres de la JGL no fan cas de les advertències de l’Oficial Major, i de l’Interventor, a l’hora d’aprovar punts amb indicis d’il·legalitat, tornarem a comunicar a la Fiscalia aquesta pràctica habitual, ara amb el contracte de lloguer de part dels terrenys de la Zona Franca”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, HORTANOTICIAS, MERIDIANO, PATERNA BIZ, PATERNA AHORA, EL PERIÒDIC,