• Compromís per Paterna exigeix la immediata neteja dels accessos al monument històric i que s’aplique el PEPRI per a protegir l’indret

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “ni el nostre patrimoni històric es salva de les retallades del PP, ja que els accessos a la Torre de Paterna estan plens de brutícia acumulada d’uns quants dies sense que ningú la lleve. Una nova mostra del caos i la mala gestió de l’equip de govern, que ja no sap d’on retallar per a tapar els desgavells de la seua acció de desgovern”.

Segons Ramón, “han estat els veïns els qui ens han manifestat el seu malestar per l’abandó de la zona, més quan es tracta d’un dels atractius turístics de Paterna, que el PP només endreça quan s’apropen les festes locals. Des de Compromís ja demanàrem, fa més de dos anys, que s’aplicara la normativa que recull el Pla Especial de Protecció i Rehabilitació Integral (PEPRI) de la Torre i el seu entorn. Un pla que continua sent paper mullat per a l’equip de govern del Partit Popular”.

LAS PROVINCIAS (19 juny 2014)
LAS PROVINCIAS (19 juny 2014)

“Aquesta no és la primera queixa dels veïns de la zona, que reclamen més atenció perquè és un escàndol veure com la brutícia s’acumula en alguns indrets de l’entorn e la Torre. Compromís hem demanat en nombroses ocassions que es prenguen mesures per a donar solució a un deteriorament a mig termini perquè, si es deixa abandonat a la seua sort, arribarà a l’autodestrucció gràcies als governants locals del PP”.

Així, des de Compromís per Paterna “exigim que s’aplique d’una vegada el PEPRI per a garantir la protecció del nostre patrimoni, i que es procedisca a la neteja immediata per tal d’evitar que continue acumulant-se el fem. Unes accions que han de ser extensives a tot l’entorn de la Torre i les seues coves, que també patixen l’abandó de l’alcalde i els seus regidors”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, MERIDIANO HORTA, PATERNA AHORA, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ,