• Compromís per Paterna denuncia que els veïns de la Coma paguen més de tres euros per gaudir tres hores de la piscina descoberta del barri

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el PP torna a apretar a la ciutadania pujant un 3,5% els preus de les instal·lacions esportives per als usuaris, mentre l’equip de govern del municipi seguix malbaratant diners en marketing. Parlem d’una pujada de preus i l’establiment de noves tarifes, com la que pagaran els paterners per entrenament de futbol 8, i que previsiblement s’aprovaran ara al ple del mes de juliol”.

“Tot és conseqüència de la decisió d’Agustí de privatitzar l’ús de les intal·lacions esportives de Paterna. No és de rebut que la ciutadania pague aquesta pujada de preus, per mínima que siga, quan les retallades en serveis públics són, i continuen sent, tan escandaloses. Considerem que donada l’actual conjuntura, el consistori hauria de promoure una congelació dels preus públics en les instal·lacions esportives i fer-la extensiva a qualsevol taxa municipal, en cas que no es puga fer una rebaixa”.

D’altra banda, “mentre la població ha de patir les pujades dels preus dels serveis públics, es troba amb que instal·lacions com la piscina descoberta de la Coma només està oberta tres hores al dia, amb les conseqüents queixes dels veïns donats els preus actuals, més de tres euros, que són elevats. Però obrint només tres hores al dia l’atenció a l’usuari és molt reduïda. I és abusiu pagar tres euros per tres hores”.

“Des de Compromís exigim que el PP ature la privatització de l’esport al poble a costa d’exprimir la butxaca dels paterners. L’equip de govern del PP hauria de reflexionar sobre si les seues prioritats són les mateixes que li demana la ciutadania de Paterna, perquè fins el moment el PP només fa que malbaratar en l’encomana de marketing oblidant-se de les vertaderes necessitats de les persones que viuen al municipi”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LA VEU DE PATERNA,