• Compromís per Paterna seguix amb la seua campanya perquè la ciutadania pose recursos contra l’incompliment plenari de l’anterior alcalde

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “les mentides del PP sobre la pressumpta rebaixa en la contribució urbana tenen les pates molt curtes, tal i com demostren les dades publicades hui en premsa sobre el rebut de l’IBI en l’Horta. Segons estes dades, Paterna té el vergonyós honor de ser la cinquena ciutat de la comarca amb el rebut més car de contribució, xifrat en una mitjana de 508,75 euros”.

LEVANTE-EMV (28 agost 2014)
LEVANTE-EMV (28 agost 2014)

Ramón explica que “el regidor Manuel Palma, amb l’anterior alcalde, no feien més que presumir d’una rebaixa fictícia en la contribució del 12%, que ni pensen aplicar i que és un impost revolucionari que paga la ciutadania després que el PP li retalle en serveis públics. A més de la pantomima de la seudo-enquesta, o més bé xantatge, a la ciutadania de Paterna perquè fóra ella qui diguera d’on s’havia de retallar a canvi del 12% de rebaixa en l’impost”.

“Des de Compromís iniciàrem una campanya perquè la ciutadania posara recursos contra l’incompliment plenari de l’anterior alcalde, qui va comprometre’s davant els veïns a rebaixar un 12% la contribució. Seguim insistint que tota la ciutadania comprove en el rebut de l’IBI que els arribe a casa quin és el percentatge que els han rebaixat. L’objectiu és omplir l’Ajuntament de recursos contra l’incompliment de rebaixar la contribució un 12%”.

“Ara l’alcaldessa Elena Martínez haurà d’enfrontar-se al paripé de l’acord plenari de juny de 2013 del PP amb una rebaixa de l’IBI que no ho és i donar la cara davant els veïns del municipi. Té a les seues mans canviar les polítiques-espectacle de l’anterior alcalde, i fer que els acords plenaris es complisquen”.

LAS PROVINCIAS (28 agost 2014)
LAS PROVINCIAS (28 agost 2014)

“Ha passat més d’un any i la ciutadania es troba enganyada amb l’import del seu rebut de la contribució que no baixa tot allò que seria desitjable en l’actual conjuntura. El consistori té l’obligació de complir amb la ciutadania, a qui ja castiga prou amb les continues retalladles. Els números demostren que fins i tot la rebaixa anunciada per a 2015 només és rebaixar allò que el mateix PP ha pujat desorbitadament des de 2009. La típica maniobra electoralista: primer ofegar al contribuent paterner per a després fer com si afluixaren”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, LAS PROVINCIAS, EL MERIDIANO, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, LEVANTE-EMV,