• Compromís per Paterna exigeix eliminar les despeses superflues

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’alcaldessa ha preparat hui al consistori una celebració de Nadal que ha costat vora els 2.000 euros. Diners que es carreguen com a despesa de protocol, sense invitació oficial per escrit als grups polítics, i que donada la conjuntura podria haver-se estalviat. És molt surrealista que es gaste 2.000 euros i que, al mateix temps al poble, hi haja persones que passen fam i que han d’anar al menjador social per a poder menjar”.

Per a Ramón, “el PP continua donant l’esquena a l’emergència social en Paterna, per molt que publique als quatre vents que ha fet el pressupost més social. L’alcaldessa i els seus regidors del PP són molt cínics venent una falsa solidaritat. I mentre fan una copa de Nadal, miren cap a un altre costat per a no veure les 150 persones que van cada dia al menjador social i les 120 persones que acudeixen a la casa de Carmen Roca (AFAD) també per a poder menjar”.

El regidor explica que, “sabem que potser 2.000 euros no siga una quantitat significativa per a l’alcaldessa, però fer una celebració de Nadal amb aquesta despesa és un detall que diu molt poc de la seua humanitat. Humanitat que no està després en dur les sobres a alguna associació d’acció social. Perquè des d’un principi s’havia d’haver preocupat de qui més ho necessita”.

D’altra banda, “també ens pareix molt cínic que el PP que governa i apreta els treballadors municipals, a qui obliga a acabar en contenciosos per defensar el seu treball, ara els convide a celebrar el Nadal. Tot un exercici de mal gust, habitual en el PP, que evita buscar la pau social amb els treballadors. Els drets dels treballadors públics, minvats pel PP, no es recuperen convidant-los a una picaeta”.

“Compromís hem estat denunciant durant estos anys les despeses superflues del PP en autobombo i marketing en premsa. Considerem que la política és una tasca exemplaritzant. Amb una mà no se poden retallar els drets laborals als treballadors públics i els serveis socials a la ciutadania, mentre amb l’altra ma el PP es gasta diners en festetes. No tenim res a celebrar en l’Ajuntament”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, EL MERIDIANO, PATERNA BIZ, LAS PROVINCIAS,