• Compromís per Paterna demana higiene democràtica al PP i qualifica el pas donat per la jutge com un ‘avís a navegants’ als imputats per la causa de la despesa en marketing en la promoció de la Zona Franca

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “després de llegir la notícia que l’ex alcalde de Paterna va camí d’un possible judici oral pel cas Auditori, podem dir que l’any judicial s’obri ja a Paterna, coincidint amb l’escenari electoral. El PP local s’ho havia de fer mirar i mantindre la línia roja de Fabra amb els imputats, per higiene democràtica, apartant-los de la futura llista a l’Ajuntament del poble. Seria un exercici de democràcia i de respecte a la ciutadania. Però res més lluny de la realitat quan qui està com alcaldessa és una imputada”.

En aquest sentit, Ramón assenyala que “des de Compromís interpretem el pas donat per la jutge com un ‘avís a navegants’ a Elena Martínez i els quatre regidors que seguixen imputats per la despesa en marketing de la promoció de la Zona Franca. Així com també és un avís per a l’anterior alcalde, imputat en esta causa i ara a les portes d’un possible judici oral. És el descrèdit de la política i dels gestors actuals, els del PP, elevat a la màxima potència. I això ha de canviar urgentment”.

“Des de Compromís hem treballat per tal de descobrir i agranar fora del consistori als pressumptes responsables dels casos de flagrants malbarataments que avantposaven el benefici propi al general. I amb l’any judicial inaugurat a Paterna després d’aquesta notícia, la previsió apunta a que poden vindre més casos, la qual cosa serà una càrrega de profunditat en la línia de flotació del PP local”.

“Tota aquesta situació deixa al descobert, si és que no ho està ja, el caos, malbaratament i mala gestió del PP al capdavant de l’Ajuntament de Paterna. Situació que Compromís volem revertir, a partir del mes de maig quan estarem a l’equip de govern, per rescatar Paterna i a totes les persones que hi viuen i treballen en el municipi”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, MERIDIANO HORTA, PATERNA AHORA, EL MUNDO, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ, NOU HORTA NORD, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC,