• Compromís per Paterna critica que Elena Martínez es calla davant la conselleria i permet que les famílies abandonen el Francisco Esteve per l’angoixa del copagament

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “després d’anunciar que el consistori anava a fer-se càrrec del copagament dels usuaris dels centres de discapacitats, ara l’alcaldessa ha de donar la cara i admetre que no ho estan fent perquè el seu partit en València no vol que a Paterna es puga donar un cop de mà a la ciutadania, assumint-lo tal i com acordaren”.

LAS PROVINCIAS (18 febrer 2015)
LAS PROVINCIAS (18 febrer 2015)

Segons explica Ramón, “després que Elena Martínez fa bandera d’una proposta de Compromís, i després d’anunciar a bombo i platerets que el pressupost de 2015 és el més social del món mundial, ara resulta que ni tan sols en la comissió informativa de Serveis Socials s’ha informat de com està la situació ni si al final es farà un reglament per a assumir el copagament. A la vista està que ni està ni se li espera”.

“Després d’haver fet la promesa a la ciutadania que el consistori assumiria el copagament per tal d’evitar que les famílies amb dificultats econòmiques hagen de deixar centres com el Francisco Esteve, ara resulta que s’amaga i ni tan sols fa l’intent de plantar-se davant la conselleria per a donar opcions. Falta voluntat política i sobra d’electoralisme”.

“Des de Compromís hem demanat moltes vegades que el consistori assumira els diners dels usuaris en quant al copagament per a poder ajudar-los. Així com també hem exigit la defensa dels centres, instant a la conselleria que aplique la sentència que anul·la el copagament. Però queda clar que el PP de Paterna arriba tard i mal, perquè la nostra proposta està aprovada des d’abril de l’any passat. Estem acabant febrer i no ha fet ni una cosa ni l’altra. Per a Martínez pesa més la disciplina del partit, que és qui li ha d’assegurar la cadireta, que el benestar de la ciutadania més vulnerable”.

“Així, si Compromís per Paterna formem part de l’equip de govern a partir de maig, tindrem com a prioritat les polítiques socials, i exigirem davant l’administració autonòmica totes les polítiques necessàries per afavorir la ciutadania de Paterna que més ho necessita”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, NAP I COL, EL PERIÒDIC, LAS PROVINCIAS,