• La formació dóna caixes de sucre, llegums, pasta i arròs per a fer-les arribar als campaments de refugiats sahrauis

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que, “un any més, amb més retallades en cooperació internacional, i les insuficients polítiques socials, torna a ser necessària la nostra solidaritat amb el poble sahraui, sobre tot per la responsabilitat no assumida del govern espanyol en el conflicte. Per això seguim col·laborant amb l’ONG Sàhara Lliure de Paterna i la seua caravana solidària d’aliments”.

Així, des de Compromís per Paterna “hem lliurat 100 quilos per a la caravana solidària: sucre, llegums, pasta i arròs. Es tracta d’aliments que no tenen una caducitat immediata, i que ajuden a pal·liar un poc les necessitats alimentàries dels sahrauis que viuen als campaments. Considerem que és una manera de contribuir modestament a dur un poc d’ajuda a la gent dels campaments de refugiats del Sàhara”, explica Juanma Ramón.

“Des de Compromís per Paterna, una vegada més donem el nostre suport a la gran tasca solidària que fa pel poble sahraui l’ONG Sàhara Lliure des del nostre municipi. Volem donar-los molt d’ànim i encoratjar-los a continuar amb aquestes campanyes, sobre tot en aquestos temps on les circumstàncies econòmiques que ens envolten són cada vegada més complicades”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP ICOL, LA VEU PV, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ,