• El candidat i portaveu Juanma Ramón destaca la participació de la ciutadania al Facebook de Compromís per Paterna, amb més de 7.100 persones aconseguides per l’àlbum dels ninots fallers 

IMG_20150319_235657El jurat del premi faller ‘Te cremaré amb un somriure’ de Compromís per Paterna ha triat com a guanyador de la seua tercera edició al ninot de la Falla Vicente Mortes, falla que l’any passat ja va aconseguir el dit premi. La resolució del jurat s’ha fonamentat en “l’encertada crítica fallera sobre el canvi de govern després de la dimissió de l’anterior alcalde, amb una alcaldessa que governa de manera continuista”.

“Aquesta falla fa una crítica política que lliga molt amb les nostres denúncies del continuisme en les formes de governar de l’alcaldessa Elena Martínez, a qui l’ex alcalde teledirigix en l’ombra allà on estiga, amb el mateix caos i mala gestió que el caracteritzaren a ell”.

“I també s’han tingut en compte els 285 ‘m’agrada’ del Facebook a aquest ninot, ja que el nostre premi faller té un vessant 2.0 fonamental, amb la intenció de donar veu i vot a la ciutadania perquè siguen part en la decisió final. Enguany la visualització de l’àlbum dels ninots candidats al premi ha arribat a les més 7.100 persones aconseguides, la qual cosa demostra l’abast de les xarxes socials a àmbits com ara les falles, i que la ciutadania té ganes de participar i ser part de les decisions. Una participació que ha trencat totes les barreres, respecte les edicions anteriors”.

“Des de Compromís per Paterna donem l’enhorabona a totes les falles del municipi per participar, unes falles que han demostrat que artísticament hi ha nivell en els nostres monuments fallers. Condició que ha fet difícil triar al guanyador, fent que pese molt la crítica política i els ‘m’agrada’ de Facebook. Considerem que aquest premi també serveix per a promocionar les falles de Paterna més enllà del municipi. La prova és que en les votacions de Facebook hi ha gent fins i tot de Granada”.

El lliurament del premi es farà esta nit pel candidat i portaveu municipal, Juanma Ramón, acompanyat pel també regidor, Emili Mira, a més d’altres candidats de la llista de Compromís per Paterna a les municipals de maig. Tots es quedaran a la cremà de la Falla Vicente Mortes, després de lliurar el guardó, un somriure de Compromís i 100 euros, “una manera de posar bona cara a tot allò negatiu que té la vida política i que volem que el foc purifique esta nit. De fet els polítics som candidats obligats a que les flames de hui ens cremen”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NOU HORTA NORD, EL PERIÒDIC, NAP I COL, PATERNA BIZ, LA VEU PV,