Compromís per Paterna denuncia que Sagredo haja recuperat tots els antics projectes del PP i els estiga presentant a correcuita per a no perdre les subvencions de la Diputació de València.

 

Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna, lamenta que s’haja perdut esta oportunitat, en referència a la remodelació de la plaça del poble, per a consultar a la ciutadania sobre el seu disseny. Per al regidor de Compromís “ens anem a gastar 350.000 euros en una reforma que no millora substancialment l’aspecte de la plaça. Continuarà sent una plaça dura i poc amable amb els vianants: sense bancs, arbres ni ombra”. Juanma Ramón comparteix la necessitat de remodelar la plaça, sobre tot en quant a llevar el terra que provoca esbarons i caigudes, però declara que s’ha perdut una bona oportunitat per a fer partícip a la gent del poble del disseny d’aquesta via tan important per a Paterna. “Este govern tira ma, massa sovint, dels antics projectes populars. De fet encara no ha proposat cap projecte propi, dedicant-se des de que governen a tirar endavant els de l’anterior equip de govern del PP, alguns dels qual va criticar Sagredo en l’anterior legislatura”.

Segons declaracions de Juanma Ramón “quan hom veu les fotografies de l’abans i el després no troba massa diferències llevat de que desapareixen els cotxes (per a la qual cosa no cal una partida pressupostària) i desapareixen també els arbres, el que farà de la plaça del poble un indret inhospit els dies de més calor a l’estiu”. I conclou “provablement si els hagueren preguntat als veïns ens haguerem trobat amb propostes originals i amables amb els usuaris que no hagueren suposat un increment en el pressupost de la remodelació. En Compromís no entenem esta insistència per part de Sagredo de governar d’esquenes a la ciutadania.”