El portaveu Juanma Ramón recorda el vessant virtual del guardó, que ha de votar-se també amb els ‘m’agrada’ al Facebook de la formació

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, ha presentat hui la 4ª edició del Premi Faller “Et cremaré amb un somriure”, guardó que reconeix el treball ben fet, la sàtira política amb més enginy i l’ús del valencià a les falles de la localitat.
Aquest guardó també pretén que la situació política o el personatge més criticat de l’actualitat informativa es creme amb un doble somriure, el de la crítica amb més gràcia i el de Compromís. ”Busquem el ninot que, amb enginy i sàtira política represente allò que siga més mereixedor de ser cremat i purificat el dia 19 de març” ha manifestat Juanma Ramón, portaveu de Compromís.
Este premi faller que atorga Compromís, vol reconèixer, també, la labor de promoció de la cultura i la tradició de tots els valencians representada per les Falles. Des de l’organització valencianista apunten la importància de les festes del foc com a eix vertebrador de tot el país. Un país que viu amb intensitat i alegria unes festes marcades per l’olor de pólvora, el so de les tradicionals bandes de música i la lluminositat de les flames.
Al premi que atorga l’organització d’esquerres, podran optar tots els ninots de les falles grans del municipi. El jurat, compost pels membres de la sectorial de Compromís per les Falles visitarà l’endemà de la plantà cada comissió i triarà un ninot per cada falla. Este jurat serà l’encarregat de publicar les fotos dels ninots al perfil de Facebook de Compromís per Paterna perquè els usuaris de la xarxa social puguen votar. El jurat valorarà la sàtira política, la creativitat i el bon ús del valencià, com també el total dels ‘m’agrada’ a les fotos publicades al Facebook.
La falla que obtinga el ninot guanyador rebrà una aportació econòmica de 100 euros i una xicoteta escultura amb el somriure de la formació. El premi serà atorgat pel portaveu de la formació, Juanma Ramón el dia 19 de març tot just abans de la cremà. Tant el portaveu com la resta de membres del jurat es quedaran a vore la cremà de la falla guanyadora.