Compromís recorda que s’ha utilitzat el mateix sistema que venia utilitzant-se per a l’habilitació de l’aula de l’escoleta i que el regidor d’Educació sap des de fa dies que l’aula ja està habilitada

Compromís per Paterna continua treballant amb responsabilitat per solucionar els problemes dels i les paterneres. “Ens hem posat en contacte amb la Conselleria per vore que es podia fer amb el problema que ens havia traslladat l’equip de govern municipal sobre l’habilitació de l’aula de l’escoleta el Molí i ens han informat que tal problema no existeix i que l’aula, com s’ha anat fent els darrers anys, s’habilita si es demostra que és necessària. I com que s’ha demostrat que sí que ho és, s’habilitarà” ha manifestat Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna qui ha afegit que, a més a més, el regidor d’Educació era conscient des de la setmana passada.
Des de l’organització valencianista manifesten la seua intenció de continuar treballant en positiu pel bé del poble. Colze a colze amb l’administració que siga, sempre que comporte un benefici per Paterna. “Creiem que l’Educació pública, després d’anys d’abandó i marginació promogues pels governs del PP, està rebent, ara, un impuls important gràcies al Conseller Vicent Marzà i al seu equip. “En Compromís per Paterna tenim clar que l’actual Conseller està tenint una actitud impecable en la defensa de l’escola pública i per això s’ha convertit en l’objectiu de la dreta més cavernícola d’este país”. Des de l’organització valencianista volen destacar també la transparència, proximitat i accessibilitat del nou equip d’Educació del govern valencià i que en tot moment s’han mostrat oberts, comprensius i diligents.
El Grup Municipal de Compromís ha sol·licitat, també, a la Conselleria d’Educació que l’aula siga creada de manera definitiva per al curs vinent i així evitar l’angoixa de les famílies any rere any.