Paterna ja no tindrà un tanatori dins del casc urbà

L’aprovació de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana a l’ últim ple municipal de Paterna ve a complir una reivindicació històrica en el nostre poble, on els veïns han demostrat clarament que no volen tenir Tanatoris dins del municipi.
Al contrari que en èpoques anteriors, aquesta modificació suposa la voluntat inequívoca de tot aquest ple municipal, fet que en el passat va suposar que una modificació similar fóra anul·lada judicialment.

És la diferència de fer el treball bé o com es va fer en la legislatura anterior on la pressió popular va fer recular a Agustí en un projecte que ell mateix havia portat al poble. “Paterna i el seu veïnat han assentat un exemple de com la planificació urbanística ha d’explicar en la participació ciutadana, i ha d’estar per sobre dels interessos econòmics d’un empresari, per molt propietari que siga del local, i molt lícit que siga el seu negoci”, ha declarat el regidor Carles Martí.

“Queda clar que els nostres veïns volen aquesta modificació, i queda clar que justament a Paterna, tenim més que suficients espais fora dels cascos urbans per a la instal·lació de tanatoris. Desitgem, i en açò estem treballant, que aquesta tramitació es produïsca també a nivell de tot el país valencià, amb l’aprovació d’una norma marque perquè en cap poble es puguen instal·lar tanatoris en els cascos urbans”, ha declarat el regidor de Compromís per Paterna, Carles Martí.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *