L’aposta personal de Sagredo per Intu Mediterráneo es desmunta com un castell de naips

Per a Compromís per Paterna la saturació comercial de l’àrea metropolitiana posada damunt la taula per Confecomerç confirma que Intu no és un projecte necessari per a Paterna                                             

Compromís per Paterna ha tornat a calificar hui de “projecte innecesari” el projecte del macro-centre comercial Intu Mediterráneo, més si cap després de les dades posades damunt la taula per Confecomerç on queda patent que la zona metropolitana de València és un área de saturació comercial. El portaveu de Compromís Per Paterna, Juanma Ramón, ha manifestat al respecte que “l’aposta personal de Sagredo per Intu Mediterráneo comença a desmontar-se com un castell de naips, cada vegada son més les veus autoritzades que confirmen els impactes negatius que Intu tindria en el mercat laboral”.

Els estudis económics, la Universitat i ara la patronal del comerç veuen a Intu Mediterráneo com un destructor de l’ocupació i l’economia local, confirmant així la tesi que des de 2012 defen la Coalición valencianista. Uns arguments objectius i d’experts que no fan altra cosa que contradir les tesis dels promotors, únic argument de Sagredo per a la seua aposta personal per donar “llum verda” a Puerto Mediterráneo. “L’únic argument positiu que ha venut el promotor, i que van fer seus tant Agustí com Sagredo, ha tornat ha quedar per enèsima vegada desacreditat per part de diferents experts”, ha manifestat el portaveu de Compromís.

Ramón ha volgut informar que “Des de Compromís per Paterna continuarem en la nostra aposta ferma per la defensa del comerç local, un teixit comercial que nosaltres no deixarem de costat per falses promeses d’un promotor i d’un projecte, que com ja han confirmat molts experts de diferents àmbits “és completament innecesari per a Paterna”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *