Programa 2011-2015

Bovalar és un barri molt divers: la Creu de Gràcia és una urbanització de xalets, Santa Gemma està més pròxima a Burjassot que a Paterna i Casas Verdes és una urbanització de finques noves. Les necessitats de cada nucli de població no són les mateixes, però tenen en comú una necessitat: una escola infantil pública i gratuïta per a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys, que fa molta falta, sobretot per a la població de Casas Verdes. Cal que la Generalitat aporte la inversió necessària per a fer l’escoleta.

La Generalitat ha donat més importància a la Fórmula 1, a Terra Mítica, a la Copa América… que han segut molt cars i que han anat en detriment de necessitats de la ciutadania com la salut, l’atenció als majors o a la gent sense treball i sense subsidi. En les pròximes eleccions també pot canviar el govern autonòmic, i des de la Generalitat, la Coalició Compromís donarem preferència a les inversions per a millorar el dia a dia de la gent.

Actuacions senzilles i econòmiques que Compromís farem des de l’Ajuntament per a millorar la vida a Bovalar:

● Posarem més contenidors de reciclatge i controlarem que s’utilitzen correctament.

● Acabarem les obres de reurbanització del carrer Tomás y Valiente, ja que la vorera està sense acabar des de l’any 2009.

● Millorarem la neteja i vigilarem que es complisca l’ordenança que obliga els amos de gossos a arreplegar els excrements.

El nostre compromís és fer totes les actuacions amb la participació veïnal. Des dels pressupostos participatius fins a la participació en el disseny dels projectes. Així el resultat serà més satisfactori perquè es farà atenent les necessitats concretes de la gent. Per això, estimularem la participació tant de persones particulars com de totes les associacions del barri (falles, associacions esportives, associació de veïns, de comerciants, comparses, etc.) en cada projecte.