Programa 2011-2015

Lloma Llarga és un barri amb el percentatge de persones joves i xiquetes i xiquets més alt de tota Paterna. Actualment, el barri té quasi 6.000 habitants que necessiten uns serveis adequats, especialment dos infraestructures importants que depenen dels diners que aporte la Generalitat: el consultori mèdic i una escoleta infantil pública i gratuïta per a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys. A més, cal que els autobusos metropolitans tinguen una freqüència de pas de cada mitja hora, perquè la gent puga desplaçar-se a València sense cotxe, i això també depén de la Generalitat.

La Generalitat ha donat més importància a la Fórmula 1, a Terra Mítica, a la Copa América… que han sIgut molt cars i que han anat en detriment de necessitats de la ciutadania com la salut, l’atenció als majors o a la gent sense treball i sense subsidi. En les pròximes eleccions també pot canviar el govern autonòmic, i des de la Generalitat, la Coalició Compromís donarem preferència a les inversions per a millorar el dia a dia de la gent.

Actuacions senzilles i econòmiques que Compromís farem des de l’Ajuntament per a millorar la vida a Lloma Llarga:

● Reorganitzarem el trànsit d’una manera coherent per a millorar els accessos i la circulació en general.

● Posarem més contenidors de reciclatge i controlarem que s’utilitzen correctament.

● Millorarem la neteja i vigilarem que es complisca l’ordenança que obliga els amos de gossos a arreplegar els excrements.

● Connectarem Lloma Llarga amb el nucli urbà amb un carril bici.

● Posarem més elements de gimnàstica en els parcs.

● Instal·larem pantalles acústiques per a reduir el soroll de l’autovia

● Tindrem una programació cultural estable amb música, teatre, cinefòrum, activitats per a menuts… en el centre cívic.

● Rehabilitarem el poliesportiu sud municipal, ja que actualment només s’està utilitzant la pista multifuncional, la de tenis i la de pàdel, però l’edifici del gimnàs està tancat.

El nostre compromís és fer totes les actuacions amb la participació veïnal. Des dels pressupostos participatius fins a la participació en el disseny dels projectes. Així el resultat serà més satisfactori perquè es farà atenent les necessitats concretes de la gent. Per això, estimularem la participació tant de persones particulars com de totes les associacions del barri (falles, associacions esportives, associació de veïns, de comerciants, etc.) en cada projecte.