Programa 2011-2015

Mas del Rosari és un barri nou, que ocupa el mateix espai que la Coma, encara que la seua composició social és diferent i té necessitats diferents. Mas del Rosari necessita una escoleta infantil per a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys, pública i gratuïta. Este centre ha de tindre suficient aportació econòmica de la Generalitat.

La Generalitat ha donat més importància a la Fórmula 1, a Terra Mítica, a la Copa América… que han sigut molt cars i que han anat en detriment de necessitats de la ciutadania com la salut, l’atenció als majors o a la gent sense treball i sense subsidi. En les pròximes eleccions també pot canviar el govern autonòmic, i des de la Generalitat, la Coalició Compromís donarem preferència a les inversions per a millorar el dia a dia de la gent.

Actuacions senzilles i econòmiques que Compromís farem des de l’Ajuntament per a millorar la vida a Mas del Rosari:

● Millorarem l’ajardinament.

● Arreglarem la pavimentació i les voreres deteriorades.

● Obrirem el pati dels col·legis Antonio Ferrandis i La Coma cada dia quan acaben les classes i els caps de setmana per a aprofitar les pistes com a poliesportiu per al barri, i garantirem un bon manteniment de les instal·lacions.

● Posarem més contenidors de reciclatge i controlarem que s’utilitzen correctament.

● Millorarem la neteja i vigilarem que es complisca l’ordenança que obliga els amos de gossos a arreplegar els excrements.

● Posarem elements de gimnàstica en els parcs.

● Tindrem una programació cultural estable amb música, teatre, cinefòrum, activitats per a menuts… en el centre cívic, ja que la sala d’actes ara està desaprofitada.

El nostre compromís és fer totes les actuacions amb la participació veïnal. Des dels pressupostos participatius fins a la participació en el disseny dels projectes. Així el resultat serà més satisfactori perquè es farà atenent les necessitats concretes de la gent. Per això, estimularem la participació tant de persones particulars com de totes les associacions del barri (falla, associacions esportives, associació de veïns, de comerciants, etc.) en cada projecte.

A més, som i serem realistes, i plantejarem els projectes quan hi haja disponibilitat pressupostària. No farem ciència ficció com ha fet el PP en esta legislatura. La ciutadania estarà informada dels diners disponibles i totes les propostes que es faran tindran la dotació pressupostària assegurada.