Programa 2011-2015

Santa Rita és un barri que ha crescut molt i que necessita tres infraestructures importants que depenen dels diners que aporte la Generalitat: l’ambulatori, el centre de dia de majors i el centre d’especialitats, ubicat a Santa Rita i per a tota Paterna. Estos tres centres han de tindre suficient aportació econòmica. Recentment hem sabut que el centre d’especialitats ha desaparegut dels pressupostos de la Generalitat per a 2011 i que ésta no ha aportat diners suficients per a l’ambulatori ni per al centre de majors.

La Generalitat ha donat més importància a la Fórmula 1, a Terra Mítica, a la Copa América… que han sigut molt cars i que han anat en detriment de necessitats de la ciutadania com la salut, l’atenció als majors o a la gent sense treball i sense subsidi. En les pròximes eleccions també pot canviar el govern autonòmic, i des de la Generalitat, la Coalició Compromís donarem preferència a les inversions per a millorar el dia a dia de la gent.

Actuacions senzilles i barates que Compromís farem des de l’Ajuntament per a millorar la vida a Santa Rita:

● Reorganitzarem el trànsit d’una manera coherent per a millorar els accessos.

● Posarem més contenidors de reciclatge i controlarem que s’utilitzen correctament.

● Millorarem la neteja i vigilarem que es complisca l’ordenança que obliga els amos de gossos a arreplegar els excrements.

● Obrirem alguns solars que ara estan vallats per a aparcaments públics.

● Posarem elements de gimnàstica en els parcs.

● Obrirem el pati del col·legi Sanchis Guarner cada dia quan acaben les classes i els caps de setmana per a aprofitar les pistes com a poliesportiu per al barri, i garantirem un bon manteniment de les instal·lacions.

● Tindrem una programació cultural estable amb música, teatre, cinefòrum, activitats per a menuts… en el centre cívic, que ara està desaprofitat.

El nostre compromís és fer totes les actuacions amb la participació veïnal. Des dels pressupostos participatius fins a la participació en el disseny dels projectes. Així el resultat serà més satisfactori perquè es farà atenent les necessitats concretes de la gent. Per això, estimularem la participació tant de persones particulars com de totes les associacions del barri (falles, associacions esportives, associació de veïns, de comerciants, comparses, etc.) en cada projecte.