COMPROMÍS PER PATERNA ACUSA AL PP DE VIURE INSTAL·LAT EN EL CAOS MÉS ABSOLUT

La formació recorda les irregularitats en la contractació d’empreses externes, amb els ‘apanyos’ de contractes i el perjuí per als diners públics

Compromís per Paterna considera que “l’equip de govern del PP viu instal·lat perennement al caos administratiu més absolut. Una situació que afecta directament a la gestió de la vida municipal i que ha quedat demostrada vist el resultat del ple de març”.

Segons el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, “s’han tractat assumptes com els incompliments en la normativa de prevenció de riscos laborals, un expedient d’expropiació amb una càrrega econòmica molt important sense autorització de l’Interventor, o un ‘apanyo’ per pagar a Rodríguez Viñals uns treballs encarregats sense cap contracte de per mig, per citar exemples. L’única resposta del partit que governa ha segut dir ‘estamos en ello’ sense valorar les causes d’aquestos incompliments legals”.

“No ens oblidem de les irregularitats en la contractació d’empreses externes, factures sense contracte, treballs encarregats sense contracte, tot fet amb un descontrol i un perjuí molt greu per als diners públics. Com Rodríguez Viñals, que està omplint-se les butxaques amb més de 130.000 euros, amb una ampliació de contracte anul·lada per sentència judicial i un últim encàrrec de 6.000 euros sense cap vinculación contractual. Tot a costa dels diners dels paterners i conseqüència de la gestió erràtica de l’alcalde i els seus regidors”.

“És una vergonya que el caos siga qui mane de veritat en aquest ajuntament, entorpint la vida municipal i la resolució dels assumptes quotidians i no tan quotidians. Un caos que porta a intentar aprovar una expropiació de quasi dos milions d’euros sense el vist i plau de l’Interventor, punt que va ser retirat després de les preguntes al respecte de Compromís”.

“I dins de tot aquest panorama pervers i caòtic, el que és pitjor és que l’excusa siga que la culpa de tot la tenen els tècnics municipals. Actitud vergonyosa després d’acomidar l’any passat al tècnic de prevenció de riscos laborals, i descobrir al ple tots els incompliments en aquesta matèria que detecta la Inspecció de Treball. Però alguns regidors del PP sempre tenen com a excusa un tècnic o, més greu encara, un habilitat nacional per tal de culpabilitzar-los de l’abandó de funcions que fan, incomplint amb la seua responsabilitat i voluntat polítiques com a governants”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA, EL PUNT

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *