RAMÓN: “SANTA RITA SEGUIX PATINT L’ABANDÓ MUNICIPAL DESPRÉS DE MESOS DE L’ANUL·LACIÓ DEL PAI”

LAS PROVINCIAS (28 juliol 2013)

LAS PROVINCIAS (28 juliol 2013)

Compromís recull les queixes veïnals del barri sobre la brutícia en la zona propera al Barranc del Sau

El portaveu de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que el barri de Santa Rita “seguix patint l’abandó del consistori després que s’anul·lara per sentència judicial el PAI que anava a desenvolupar tota la zona del Barranc del Sau i l’àrea més propera. Es tracta del carrer Font del Gerro i els voltants, on fins i tot falta pavimentar”.

Segons Ramón, “els veïns del barri ens han fet arribar les seues queixes sobre el nul interés de l’Ajuntament per tal d’acabar amb l’aspecte d’abandonament que presenta la perifèria de Santa Rita. Després de fer una integració paisatgísitca del Barranc del Sau tirant amb pólvora de rei, resulta que un lloc idíl·lic ha de conviure amb vivendes abandonades i en estat de ruïna, brutícia i, fins i tot, un focus de marginalitat que pot anar a més”.

“Solars que es gasten com a aparcaments improvisats, carrers que no tenen ni asfalt, vivendes amb finestres i portes tapiades que estan a punt d’afonar-se, matolls per tot arreu, abocadors improvisats on fins i tot hem trobat una bicicleta de Valenbisi abandonada i ‘tuneada’ sense el logo de les bicicletes municipals… són una mostra de l’inexistent cas que fa l’equip de govern del PP davant les queixes del barri de Santa Rita”.

“Des de Compromís exigim a l’Ajuntament que atenga les reclamacions de la ciutadania que hi viu en aquesta zona del municipi i que done explicacions sobre si hi ha previst algun tipus d’intervenció que contribuisca a pal·liar l’aspecte d’abandó i brutícia que presenta actualment”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PORTAL COMARCAL

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *