• La formació dóna caixes amb arrós, oli, sucre i llegums per a fer-les arribar als campaments de refugiats

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “donades les retallades en cooperació internacional, i les insuficients polítiques socials, ara més que mai és necessària la nostra solidaritat amb el poble sahraui, sobre tot per la responsabilitat no assumida del govern espanyol en el conflicte. Per això hem decidit fer una xicoteta col·laboració amb l’ONG Sàhara Lliure de Paterna i la seua caravana solidària d’aliments”.

Així, des de Compromís per Paterna “hem lliurat 100 quilos per a la caravana solidària: arròs, oli, sucre i llegums. Es tracta d’aliments que no tenen una caducitat immediata, i que ajuden a pal·liar un poc les necessitats alimentàries dels sahrauis que viuen als campaments. Considerem que és una manera de contribuir modestament a dur un poc d’ajuda a la gent que viu als campaments de refugiats del Sàhara”, explica Juanma Ramón.

“Des de Compromís per Paterna, una vegada més donem el nostre suport a la gran tasca solidària que fa pel poble sahraui l’ONG Sàhara Lliure des del nostre municipi. Volem donar-los molt d’ànim i encoratjar-los a continuar amb aquestes campanyes, sobre tot en aquestos temps on les circumstàncies econòmiques que ens envolten són cada vegada més complicades”, conclou.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA BIZ,