CANDIDATA A LA LLISTA


Amparo Castillo Martínez


facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010379561227


Hola a tots i totes.

Soc Amparo Castillo, tinc 44 anys i soc de Paterna.

Em vaig llicenciar en Psicologia i treballe al Ajuntament de València des de fa quinze anys. Vaig començar a la Regidoria de Cultura al sevei de Bibliote ques i a partir del 2006 treballe a la Regidoria de Benestar Social i Integració com a tècnic de Serveis socials.
Vaig triar Compromis i afiliar-me fa uns anys perquè es la ideologia que millor encaixa amb la meua forma de entendre la vida considerant que el més important a la política son les persones.
El motiu per el que em presente a les eleccions municipals és perquè em encantaría formar part del nou equip que portará avant el projecte de Compromis.

El meu objetiu es millorar la situació de Paterna, el meu poble, i la vida de les persones que viuen ací, aportant la meua experiència personal i profesional.
Em presente perquè m’agradaria fer una política de proximitat amb els ciutadans, en la que escoltem i empatitzem amb les situacions i problemes de la gent. Perquè aposte per una política social justa amb els recursos i prestacions adequades per cobrir les necessitats de les persones més vulnerables.

Per promocionar i defensar la nostra cultura tan rica i diversa amb unes festes ,tradicions, artesanía i gastronomía que ens identifiquen com a poble i que tenen que ser conegudes per tot el mon.
Per fomentar el desenvolupament local, promocionant l’ocupació a Paterna i la defensa del xicotet comerç com motor de l’economia. Tenim una infraestructura empresarial i de negoci que temin que explotar al maxim.

Per una Paterna unida, formada per diferents barris amb caracteristiques diverses, alguns llunyans del centre, però no per aixó menys importants. Per sentir que tots formem part d’aquest poble i necessitem estar units per reivindicar un tracte just que ens beneficiara sense dubte.

Perquè participe activament a associacions culturals i esportives a Paterna promocionant la cultura i el esport, intentant enriquir un poc més la vida de les persones.
Perquè em trobe en el moment de aprendre, aportar, treballar ,participar i compartir propostes per el meu poble.
Però la raó fonamental per la que em presente es perquè vull tindre un Compromis per Paterna.

INSCRIU-TE AL CENS PER PODER VOTAR A AMPARO CASTILLO. Fes click ACÍ.