CANDIDAT A LA LLISTA


Carles Martí Balaguer


facebook: https://www.facebook.com/carmaba

twitter: @carlesmarti


Tinc 41 anys, actualment soc regidor de l’ajuntament de Paterna del Grup de Compromís per Paterna.

La decisió de tornar a presentar-me per a formar part de la llista de Compromís per Paterna per a les eleccions del 26 de maig de 2019, la prenc dins del convenciment que puc aportar la meua experiència i el meu talant al Grup per a continuar treballant pel poble de Paterna.

Han segut anys durs d’aprenentatge i treball a l’Ajuntament, on el dia a dia del tracte amb la gent i el poder solucionar eixes xicotetes o a voltes grans coses que afecten als nostres veïns, no ha fet més que enfortir-me en el meu Compromís amb ells per a poder millorar la seua vida amb esforç i constància.

Anys on el dur treball, lluitant contra la voluntat dels que no volen canviar les coses i demostrant que les coses es poden fer d’un altra manera, sempre s’ha vist recompensat quan aconseguies millorar la vida d’eixe veí que acudia a tu com a últim recurs davant d’una situació desesperada.

Anys on he comés errors, errors que m’han fet créixer com a gestor, com a polític i sobre tot com a persona.

Anys on per convicció amb el projecte de Compromís, he desenvolupat la meua tasca com a regidor tant en l’oposició com en el govern, portant les regidories d’urbanisme, medi ambient, personal, patrimoni, comerç, habitatge, consum i agricultura.

En cadascuna d’elles, he intentat millorar les coses per al poble, sempre pensant en les persones, posant-les per davant dels interessos dels de sempre en continuar amb l’ordre preestablert.

Fa ja set anys que vaig decidir que Compromís es el meu projecte, i es el meu projecte per que es l’únic que front a interessos particulars i egoistes, situa el seu treball desinteressat i moltes voltes desagraït al servei del poble Valencià.

En Paterna, aquests set anys m’han portat a la conclusió que l’equip personal que hi te el col·lectiu de Paterna, es únic. I es l’únic que pot canviar les coses realment, i no un canvi de millorar l’asfalt, la neteja i fer pipicans, que també, això es fàcil. Si no un canvi de fons, que realment donés solució a totes les persones, sense deixar-se a ninguna pel camí.

Eixe camí, ara a mig construir després de la nostra eixida forçada del govern, es el meu Compromís. El meu Compromís en continuar lluitant pel comerç local, el meu Compromís amb un Urbanisme sostenible i al servei de les persones, el meu Compromís amb un poble obert i respectuós amb el medi ambient, i per damunt de tot el meu Compromís amb les persones mes desfavorides.

Eixe es el meu Compromís.