El nostre municipi disposa de 7 passos a nivell que gasten habitualment molts vianants per a creuar l’horta de Paterna, però també per a creuar cap a Quart de Poblet o Manises; per a accedir a València pel camí de Campanar, per a accedir a les vivendes de la Calle Dr. Machi, per a accedir al Patronat Intermunicipal Francisco Esteve o a l’estadi Gerardo Salvador per part dels xiquets i xiquetes de l’escola de futbol del Paterna CF”, ha indicat.

Eliminar definitivament aquest risc de seguretat per als paterners i paterneres suposaria a més l’oportunitat de canviar la fisonomia urbana de Paterna, en Compromís tenim clara com és la nostra aposta, una aposta ferma per la mobilitat sostenible i segura per als nostres veïns i veïnes. És per aixó que hem registrat una iniciativa per al soterrament de la línia 2 de FGV al seu pas pel nostre municipi a les iniciatives de GVA Participa que ha impulsat el consell.

Per esta raó et demanem que avales la nostra iniciativa perquè es puga tindre en consideració la proposta que presentem, únicament tindras que fer click a l’enllaç que et deixem a continuació i registrar-te (no tardaras més de dos minuts en fer-ho).

FES CLICK ACÍ PER AVALAR LA INICIATIVA