CANDIDAT A LA LLISTA


Santiago Lucas Lerma


facebook: https://www.facebook.com/DrakoLuky

Twitter: @drakoluky


Bon dia Paterners

Soc Santiago Lucas Lerma, de 34 anys, paterner de lluny per part de mare i descendent d’alcaldes paterners. Estic llicenciat en administració y direcció d’empreses, i actualment a mes de haver sigut regidor en aquesta legislatura , treballe com administratiu a una assessoria del poble i soc soci d’una empresa de jardineria.

Políticament sóc fruit dels ideals esquerrans y republicans de la meua família units a sentiments valencianistes i de protecció del medi ambient que varen arrelar en mi des de la joventut, Les Moles tenen molta culpa d’això. D’ahí que em definisca políticament com a Valencianista, d’esquerres, ecologista, república y pacifista. Des de jove vaig seguir i votar a les distintes opcions que hui formen Compromís, fins que a 2015 em vaig presentar a les primàries i a les eleccions municipals eixint elegit regidor.

El pas per l’ajuntament durant aquest 4 anys com a regidor i durant dos de ells com a regidor de Transparència, m’ha permès prendre contacte amb l’ajuntament i conèixer part de les seues idiosincràsies, particularitats i de les deficiències que han deixat els anteriors governs. Però el fet de haver sigut un regidor no alliberat no m’ha permès desenvolupar-me completament en el càrrec, de ahí que em presente per segona volta com a candidat a unes primàries, amb la il·lusió de les primeres però amb l’experiència adquirida i amb la finalitat de portar mes enllà lo deixat en aquesta legislatura per que encara queda moltíssima feina per fer al nostre municipi.

Les meves idees i projectes són els que compartisc amb la resta de la Coalició Compromís a Paterna, Aconseguir el benestar més gran possible per a tots i cada un dels paterners , reimpulsar la participació ciutadana que tants bons fruits va donar a aquesta legislatura mentre la dirigíem. Aconseguir que la transparència siga  la marca d’identitat del nostre ajuntament, primar el comerç local davant de les grans superfícies, defensar el nostre extens patrimoni cultural que ha estat quasi abandonat des de fa massa anys, lluitar per el nostre medi ambiental per aconseguir que Paterna siga un exemple de ciutat verda i sostenible i moltes coses mes.

Per aconseguir tots aquestes objectius em torne a presentar i us anime a participar en aquest procés a tots, perquè la política siga feta desde el poble cap a dalt, ja que la gent és la que deu indicar els projectes preferents d’un poble i la política i els polítics han d’estar al seu servei.

El futur de Paterna una volta més torna a estar a les vostres mans.

Moltes Gràcies.