El regidor de Compromís en Paterna és l’únic alliberat del grup municipal que ha percebut la paga

Compromís en Paterna ha decidit lliurar la paga extra de Nadal del regidor a dos entitats del municipi: Ajuda Familiar als Drogodepenents AFAD-Caseta i al Col·lectiu de Joves de la Coma. Segons el regidor Juanma Ramón, “no he renunciat a cobrar-la per a poder donar-la directament a entitats que fan un treball social encomiable a Paterna. És una manera de treballar per la ciutadania i evitar que el PP malbarate els diners. Sabem que hi ha molts col·lectius i associacions que treballen substituint la tasca que hauria de fer l’administració pública, i malauradament ens ha sigut molt difícil triar només dos entre totes”.

“Aquestos diners suposen una xicoteta aportació que serveixen com a recurs a ambdues entitats, perquè desenvolupen activitats destinades a persones en situació d’exclusió social. I per aquesta raó hem volgut que siguen dos col·lectius els beneficiaris”, afegeix Ramón.

En el cas del Col·lectiu Joves de La Coma, entitat que porta més de dos dècades treballant a la Coma pels joves i amb un fort compromís amb el medi ambient, d’on va sorgir el projecte CEM Julia, “tenen una escola de capacitació en agricultura ecològica, un centre de dia d’integració socio-laboral de menors, d’atenció a xiquets i xiquetes del barri, a més d’un programa d’inserció laboral per a la gent que viu a La Coma. Tot això, necessita diners per a continuar endavant amb projectes que beneficien a les persones que viuen situacions extremes de pobresa i d’exclusió”, afegeix Juanma Ramón.

D’altra banda, “també hem pensat en l’associació AFAD, la Caseta com es coneguda a Paterna, per la tasca que realitza amb els drogodepenents i les seues famílies, amb una casa tutelada pel seguiment als reclusos que estan en la presó de Picassent. Però a més la Casita ajuda també a totes les persones que ho necessiten i que s’adrecen allí, on acaben d’obrir un xicotet menjador social, donada la inoperància de l’ajuntament”.

“Aquestes associacions són dos víctimes més del maltracte de l’administració pública amb el retard en l’arribada de les subvencions. Ara amb aquesta xicoteta aportació esperem contribuir a que els projectes d’aquestes entitats puguen tindre eixida”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA, EL PUNT