La formació, que ha valorat també els ‘me gusta’ a la seua pàgina de Facebook, destaca del ninot premiat la crítica contra el model urbanístic del PP

Ninot falla Sant Roc Paterna_març2013

El jurat del I Premi ‘Te cremaré amb un somriure’ de Compromís per Paterna, ha triat com a guanyador el ninot de la falla Sant Roc del municipi. La resolució dels membres del jurat se fonamenta “en la crítica contra la rajola i el model urbanístic del Partit Popular, que pretén eixir de la crisi de l’especulació immobiliària amb més rajola”, expliquen.

El lliurament del premi el faran, aquesta vesprada-nit, els dos regidors de Compromís en Paterna, Loles Ripoll i Juanma Ramón, que a més a més es quedaran a veure la cremà de la falla Sant Roc. Per a la portaveu municipal, Loles Ripoll, “donar el premi a aquesta comissió és molt significatiu per la crítica política que fan, ja que entronca perfectament amb el sentit de la campanya que tenim encetada al carrer per a salvar la Lloma de Paterna”.

Ripoll explica que “des de Compromís s’ha valorat tota la creativitat i gràcia que hem vist en els ninots i les falles de Paterna, molt d’enginy a l’hora de criticar tot allò que està ‘cremant’ a les persones i les famílies del poble i de qualsevol lloc, i que esta nit es cremarà. I, és clar, també s’han valorat els ‘me gusta’ en les fotos de l’àlbum que hem penjat al nostre perfil de Facebook i que li han donat un vessant 2.0 a aquest premi faller”.

Levante-emv 21 Març 2013
Levante-emv 21 Març 2013

El premi de Compromís per Paterna, un somriure de Compromís més 100 €, “és en aquestos moments complicats una manera de posar-li bona cara a allò dolent de la vida i la política quotidiana.

NdP Et cremare amb un somriure Levante20Març2013
Levante -emv 20 Març 2013

No oblidem que nosaltres, els polítics, som un dels principals protagonistes en la sàtira fallera i que la cremà serveix de catarsis purificadora”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, CRÓNICA PATERNERA