• La formació, que ha valorat els ‘me gusta’ a la seua pàgina de Facebook, destaca del ninot premiat la crítica contra les pujades d’impostos del PP

El jurat del Premi ‘Te cremaré amb un somriure’ de Compromís per Paterna, ha triat com a guanyador el ninot de la falla Vicent Mortes del municipi. La resolució dels membres del jurat se fonamenta “en la crítica contra les pujades d’impostos que fan més difícil a la ciutadania quadrar les seues economies domèstiques”, expliquen.DSCF5293

El lliurament del premi el van fer, anit, els dos regidors de Compromís en Paterna, Juanma Ramón i Emili Mira, i la portaveu local de la formació, Loles Ripoll, que a més a més es quedaren a veure la cremà de la falla Vicent Mortes. Per al portaveu municipal, Juanma Ramón, “donar el premi a aquesta comissió té molt de comboi per la crítica política que fan, ja que enllaça perfectament amb les campanyes que hem fet al carrer contra l’augment desorbitat dels impostos a Paterna”.

Ramón explica que “des de Compromís s’ha valorat tota la creativitat i gràcia que hem vist en els ninots i les falles de Paterna, molt d’enginy a l’hora de criticar tot allò que està ‘cremant’ a les persones i les famílies del poble i de qualsevol lloc, i que anit es va cremar. I, és clar, a l’hora de donar el premi  també s’ha valorat els ‘me gusta’ en les fotos de l’àlbum que penjàrem al nostre perfil de Facebook i que li donen el vessant 2.0 a aquest premi faller”.

El premi de Compromís per Paterna, un somriure de Compromís més 100 €, “és una manera de posar-li bona cara a allò dolent de la vida i la política quotidiana. No oblidem que el foc purifica i que els polítics som un dels principals protagonistes en la sàtira fallera i candidats obligats a cremar-nos en el foc”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: PATERNA AL DÍA, LA VEU PV, PATERNA BIZ, NAP I COL,

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.736531259720576.1073741855.235295793177461&type=1