• Compromís per Paterna acusa al PP de recular ara i convocar un ple extraordinari ‘in extremis’ per assumir l’escoleta infantil i el centre de menors de la Coma, a més de l’ambulància

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el regidor Manuel Palma ha esgotat el seu temps polític i ha de dimitir ja. Ha dinamitat tota l’estructura de serveis públics del municipi jugant a “lo propio y lo impropio”. És l’ideòleg de les retallades més greus que ha patit la ciutadania de Paterna, provocant l’angoixa en les persones i en els diferents sectors implicats com l’ensenyament, la sanitat o els serveis socials, entre d’altres”.

“I no ens oblidem del cinisme de la tinent d’alcalde de Garantia Social, Elena Martínez, que actua d’esquenes a la realitat fins que arribats al límit es decideix a reflexionar o fer com que reflexiona. Parlem de la mateixa Elena Martínez que va votar a favor els pressupostos de les retallades de Palma i qui ara es fa l’arrepentida per anar preparant-se de cara a les municipals de 2015. Una regidora que actua, com tot l’equip de govern del PP, a colp de les nostres propostes i denúncies”.

“Per això, ara, fidels a la marca de la casa, els del PP continuen improvisant sobre la marxa. I davant el tancament imminent de l’escoleta infantil de la Coma, encomana de GESPA que acaba el 30 de juny, no han tingut altre camí que sol·licitar a la Conselleria d’Educació que els torne la competència. Ara desfan les retallades que des de Compromís hem criticat, un panorama al qual se li afegeixen les protestes veïnals i, evidentment, la venda de GESPA. I en el mateix cas també es troba el centre de menors de la Coma”.

“Són retallades greus que passen en aquest barri ‘d’inacció’ preferent, un barri on l’abandó de funcions de l’equip de govern i de la Generalitat, les dos governades pel PP, és més que evident, sense que els importe que la Coma siga un Barri d’Acció Preferent (BAP) per decret”.

“Compromís portem quasi un any alertant de les retallades previstes per Palma que han acabat amb la supressió de serveis com el de l’ambulància, que precisament ara també volen recuperar al ple de dilluns. Mentre, Palma continua amb la manida excusa de les competències pròpies i impròpies a la conveniència i a les ordres de l’alcalde”.

“Des de Compromís lamentem les formes del PP a l’hora de gestionar el municipi i els serveis bàsics que afecten a la ciutadania, i exigim que Manuel Palma presente la seua dimissió ja. Si haguéren fet cas ell i Elena Martínez de les propostes de Compromís ara no s’hauria de convocar aquest ple extraordinari i l’escoleta infantil i el centre de menors de la Coma faria temps que tindrien la seua continuitat més que assegurada”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, EL PUNT,