• La formació inicia un procés històric de primàries per a que la ciutadania trie als candidats i candidates per a les municipals de 2015

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, va fer oficial ahir la seua candidatura a encapçalar el projecte de la formació en aquest municipi, dins del procés de primàries obert per Compromís en tot el territori valencià, “un procés històric on la ciutadania decidirà qui vol que estiga en la llista que es votarà en maig de 2015”.

Ramón ha explicat que “ja és hora d’avançar cap al canvi. Un canvi que faça el nostre poble més habitable en tots els sentits. Un canvi real fora dels tradicionalismes i fora del bipartidisme. És l’hora de pegar el bot i eixir-se de les vies marcades que ens porten a estacions on no volem tornar. Una forma d’avançar que m’ha espentat a donar el pas a presentar-me per encapçalar la llista de Compromís per Paterna”.

“L’experiència en política m’ha ensenyat a mirar endavant sense por a ningú, sense por d’entropessar, amb l’únic optimisme de recollir els fruits del treball realitzat i l’única esperança de saber transmetre a les persones la necessitat d’un canvi real en les polítiques que afecten a la vida quotidiana”.

“L’estima al poble i a la seua gent, i els valors de justícia, solidaritat i generositat, que els nostres avantpassats ens han inculcat, s’han de canalitzar per omplir d’energia el pas que estem a punt de donar. Hem de donar el pas per avançar cap a un canvi amable en les polítiques municipals, cap a un canvi en les prioritats pressupostàries per tal de destinar diners a allò més important, i cap a un canvi en els objectius que ha de complir qualsevol ajuntament: servir a qui més ho necessita”.

“El destí el tenim clar, i el camí per arribar el trobarem entre totes i tots: amb més transparència, més democràcia i més participació ciutadana. Tres idees que empoderaran al poble i que ompliran el cabàs de veritat, honestedat i propostes, les de la ciutadania, permetent-nos avançar sense baixar la cara per contar els passos”, segons ha afegit Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC,