• Compromís per Paterna vol incentivar el comerç i el consum responsable llançant la 3ª campanya ‘Rescatem el Comerç Local’

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “amb l’arribada del mes de desembre tornem amb la campanya ‘Rescatem el Comerç Local’, l’objectiu de la qual és animar a la ciutadania de Paterna a fer les seues compres nadalenques en el xicotet comerç. Una proposta amb la que volem que es fomente el consum responsable al poble. Però el missatge de la campanya és que aquest consum responsable s’ha d’allargar a tot l’any perquè l’economia local necessita del revifament i recuperació del xicotet comerç en qualsevol època de l’any”.

Segons explica Ramón “per tercer any consecutiu, la campanya pretén beneficiar als autònoms i xicotets comerciants que tant han perdut amb la crisi. Un sector que a més a més s’enfronta a la possible arribada de Puerto Mediterráneo. El PP no entén que Paterna ha de reiniciar-se des del xicotet comerç i no somniant amb truites com la de Puerto Mediterráneo”.

“Compromís per Paterna, dins del Pla d’Ocupació que el PP mai ha volgut ni mirar, contempla incentivar el lloguer de locals i establir comerços als locals que estiguen buits, sense activitat. És un nínxol de creació d’ocupació que està desaprofitat i que volem que siga font d’oportunitats laborals al poble”.

“Apostem per l’economia productiva i per això volem que la campanya ‘Rescatem el Comerç Local’ ajude a incentivar comerç i consum responsable, sent conscients de a qui beneficiem amb les nostres compres, en uns moments on les úniques beneficiades són les grans superfícies que estan provocant el tancament del xicotet comerç. A les nostres mans està rescatar el comerç local que, al cap i a la fi, és un motor de creació d’ocupació i de reactivació econòmica”.

“Per tot això, si a partir de maig de 2015 estem en l’equip de govern, l’enfortiment del comerç local, per a que es convertisca en element d’autoocupació i de regeneració econòmica, i la revitalització dels polígons com a grans àrees de creació d’ocupació, seran un dels pilars de les nostres propostes econòmiques per a rescatar Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, EL MERIDIANO, LA VEU PV, EL PERIÒDIC, NOU HORTA NORD, EL PUNT,