• La formació recorda les seues propostes per a tindre un Pla Integral de Vivenda Social

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, després d’haver-se celebrat la mesa de vivenda de hui ha assenyalat que “és evident la necessitat d’abordar la problemática de la vivenda social des d’una visió global i no amb ‘parxes’ com actúa el PP de Paterna, amb l’alcaldessa Elena Martínez al capdavant”.

Ramón ha explicat que “la falta de previsió i de model d’atenció social en matèria de vivenda, obliga al govern municipal a prendre decissions sobtades, improvisades i que no suposen una solució definitiva al problema que pateixen moltes famílies de Paterna”.

“Des de 2011 estem reclamant més transparència en la gestió del parc de vivendes públiques, més recursos per a rehabilitar les vivendes públiques buides i més contundència davant la Conselleria i l’Institut de la Vivenda per tal de rehabilitar-les i posar-les a disposició dels serveis socials. Fins i tot l‘Ajuntament, a proposta nostra, va aprovar, en febrer de 2013, l’elaboració un registre d’immobles en ruïna, que permetria expropiar vivendes abandonades i posar-les en valor”.

“Precisament a l’EIG, antic IVVSA, que ha demostrat la seua inoperància, incapacitat i insensibilitat en la gestió del seu parc de vivendes, amb prop de 200 vivendes buides, abandonades pendents de rehabilitar. I mentre, famílies esperant vivenda o amb l’angoixa de l’amenaça del desnonament”, ha afegit Ramón.

“Mentrestant, el Partido Popular s’ha dedicat a apagar focs en compte de previndre-los. Demostrant una falta de voluntat política i de contundència davant les administracions governades pel seus amics. I encara pitjor, demostrant que no tenen cap solució integral per tal de garantir l’accés a vivendes socials a la gent que ho necessite”, ha conclós Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, NAP I COLEL PERIÒDICLAS PROVINCIAS, EL PUNT,