• La precandidatura del municipi reunix a gent involucrada amb els serveis socials, els col·lectius de joves i veïnals, i la tradició i la festa

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “estem fent història amb les primàries per a fer la llista de la formació al municipi, ja que en una setmana hem aconseguit arribar a les 300 inscripcions en el cens. Condició que permetrà a tots els inscrits participar en aquest procés democràtic i triar i ordenar la llista segons el parer de cadascú”

Ramón afegeix que “el termini de les inscripcions és fins el 21 de gener, amb la qual cosa la nostra previsió apunta a que podem superar les inscripcions que es feren per a les primàries de les europees, on aconseguirem censar precisament a 300 persones”.

En quant a la precandidatura per a la llista de Compromís per Paterna a les properes municipals “es tracta de persones amb vinculacions als serveis socials, a col·lectius de joves, a entitats veïnals, també tenim gent relacionada amb la tradició i la festa. És un projecte emocionant que el que pretén és sumar des de la base. I per a que puguen donar-se a conéixer, hem obert un espai al nostre web on cada precandidat té la seua plana per a presentar-se (http://compromisperpaterna.com/primaries-obertes/)”.

“Volem donar veu i vot a la ciutadania en la confecció de les llistes electorals. Per això considerem fonamental la participació ciutadana. És la democràcia oberta en la que creiem des de Compromís”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, HORTANOTICIAS, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LA VEU PV, NOU HORTA NORD, EL PERIÒDIC, LEVANTE-EMV,