• Compromís per Paterna fa un repàs de les seues propostes aprovades que han contribuït a millorar el municipi, malgrat estar moltes d’elles sense executar

JUANMA (1)El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “en el ple de hui ha quedat clar que l’estat de la Vila de Paterna és el resultat de les anades i tornades del caos i la política erràtica dels equips de govern del PP des de 2007. Un estil de governar que ha creat escola i del qual l’Alcaldessa era comparsa i ara és cap d’esquadra. Un estil sense cap credibilitat, de política d’escaparate, falsos anuncis i falses promeses. Paterna està indignada i desesperançada, però la bona notícia és que queda menys per al canvi”.

Segons Ramón, “el PP ha venut públicament l’any 2014 com el de l’equilibri, els comptes municipals sanejats, el de la reducció del deute, les baixades d’impostos. I tenen la barra de dir que són els pressupostos més socials de la història. En aquesta legislatura, li hem tret totes les veritats al PP, la seua irresponsabilitat. El seu forat a la tresoreria de 13 miliions que hem pagat entre tots. Pujades d’impostos i retallades brutals als serveis públics. Des de Compromís hem insistit en la renúncia del superàvit anual. Però el PP sempre volia acabar tots els anys amb superàvit, a costa del patiment dels veïns. I ara ens han demostrat per a què el volien, per a tapar el seu forat”.

“Des de 2012 sabem que l’Ajuntament de Paterna acumulava 26 miliions d’euros en factures a proveïdors, que anem a pagar a partir de 2016, quan ja no estiga el PP, fins al 2022. Amb més de huit milions d’euros d’interesos. Al final, 34 milions d’euros d’hipoteca que li deixen als paterners”.

El portaveu de Compromís per Paterna, que també ha repassat les propostes de la formació aprovades pel govern del PP, “moltes d’elles encara sense executar i que contribuirien a millorar Paterna de dur-se ja a la pràctica”, ha recriminat al PP que “han perdut el temps i els diners en bobaes i han desatés allò més fonamental, la ciutadania. Mentre posaven tots els recursos en promocionar la Zona Franca, descuidaven la Renda Garantida de Ciutadania, perdent-se més d’un milió d’euros de la subvenció en dos anys. Eixes són les seues prioritats”.

En aquest sentit, Ramón ha afegit que “precisament l’últim detall de les prioritats del PP ha estat la jugada d’aprovar per ‘decretasso’ la despesa de 40.000 euros més per a l’encomana de màrquetin global amb informes contraris de funcionaris. Un decret que desafia a la Fiscalia, que ja els ha imputat per això i que encara que els seus companys li ho adverteixen enJunta de Govern Local, vosté ho fa per decret desautoritzant-los i plantant-li cara a Fiscalia. Recorde que la imputació que té és per una causa de les mateixes característiques: aprovar una despesa amb informes en contra. Però és el que té estudiar a l’escola on ha estudiat”.

Ramón ha conclós la seua intervenció explicant que la Vila de Paterna “està pagant els plats trencats del PP, i el conjunt de la vila no es veu beneficiat per les seues polítiques erràtiques, caòtiques i supèrflues. Ni han complit les seues promeses, ni han millorat la qualitat de vida dels veïns, ni destinen els diners suficients a allò important per a la majoria. Tot el contrari: han continuat malbaratant diners en fantasies i castells en l’aire i deixaràn una hipoteca de més de 34 milions d’euros als veïns i veïnes”.

Publicacions digitals: LA VEU PV, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, NAP I COL,