• Compromís lamenta el triomfalisme electoralista mentre al municipi hi ha també 500 persones esperant una vivenda social

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “és una vergonya que l’equip de govern del PP traga pit i presumisca d’un superàvit quan hi ha 600 persones que fan cúa als Serveis Socials del poble per a ser ateses. O quan sabem que també hi ha unes 500 persones que estan esperant a tindre una vivenda digna on viure. Però el PP sempre mira cap a un altre costat quan es tracta de la ciutadania més vulnerable”.

LAS PROVINCIAS (7 març 2015)
LAS PROVINCIAS (7 març 2015)

Segons Ramón, “els Serveis Socials a Paterna estan pràcticament desmantellats, amb poc personal per atendre a tantes persones que necessiten una resposta immediata a situacions molt complicades. Però en lloc de buscar solucions, com ara dotar de més personal a aquest departament i donar eixida ràpida a totes les sol·licituds d’atenció, el PP està creant una bombolla d’emergència social que en qualsevol moment li pot estallar”.

“Parlem que la mitjana d’espera és de 50 dies per a una persona que demana atenció en Serveis Socials. La fam, els deutes i altres situacions difícils no esperen 50 dies, i el PP ho sap. Però s’estima més fer declaracions grandiloqüents i posar ‘parxes’ en l’emergència social del poble”.

“És una burla a la ciutadania que ara amb este superàvit vullguen buscar una eixida a la seua desídia en el conflicte al Barranc del Rubio per la seua inactivitat en huit anys, o que vulguen salvar-se el coll restaurant ara la Vila Romana quan des de 2010 està abandonada sense cap inversió ni pla de posada en valor i únicament s’ha menejat arran de les imputacions per la nostra denúncia”.

“Des de Compromís lamentem que l’alcaldessa Elena Martínez, que ha sigut regidora de l’àrea de Serveis Socials, no tinga sensibilitat i no busque solucions que podrien aliviar les maltretes economies de les persones que acudeixen a aquesta àrea buscant un alé d’esperança. Més quan el que està fent és tapar el forat que des del PP han fet al poble de Paterna. Li hem de recordar el préstec de 26 milions d’euros més interessos que pagarem fins al 2022, conseqüència exclussivament de la mala gestió, del caos i de la decissió d’amagar les factures dels proveïdors en la primera legislatura de govern del PP”.

“Si a partir de maig estem a l’equip de govern, la nostra prioritat serà un pla de xoc contra l’emergència social a l’hora de definir la nostra política econòmica, perquè no farem uns pressupostos amb un superàvit desmesurat. No tindrem superàvit perquè els diners els invertirem en les persones”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ, EL MERIDIANO, EL PERIÒDIC,