Dins la campanya de promoció dels valors paterners “Paterna és teua!”, Compromís per Paterna aposta per enfortir el teixit econòmic de la localitat i demana que es triplique el pressupost per a que siguen més els emprenedors beneficiats per les ajudes

La proposta per a concedir subvencions per a la creació de noves empreses no és res nou. De fet el que ara porta el govern del PSOE al ple, no és més que l’aplicació del Pla que va redactar a la legislatura passada el PP i que es trobava pendent dels informes favorables de la Generalitat. Ara, després del vistiplau de la Conselleria, el govern de Sagredo rescata aquell pla i el presenta per al proper ple. Compromís per Paterna considera que cal donar suport a totes aquelles propostes que afavorisquen la creació d’ocupació i enfortisquen el teixit econòmic de la localitat per això proposa que la partida pressupostària passe de 50.000 euros a 150.000 euros sempre que esta proposta compte amb el vistiplau de l’interventor municipal.
De fet, segons el dictamen del mateix ajuntament, l’auto-ocupació generada pels emprenedors és “peça clau de la reactivació econòmica i de la creació d’ocupació”. Dictamen amb el qual coincideix plenament Compromís per Paterna, “en Compromís, sempre, hem donat suport a totes les iniciatives reals de creació d’ocupació com és el cas de les ajudes als emprenedors i a la creació d’auto-ocupació com a forma de reactivació de l’economia paternera i contraposada a altres models que depreden territori enriquixen a uns pocs i no generen l’ocupació que necessita esta localitat” ha manifestat Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna.
La quantia aprovada en el seu dia pel govern del Partit Popular i rescatada, ara, pel govern del PSOE i que proposa triplicar Compromís per Paterna per tal que arribe a més emprenedors serviria per a la posada en marxa i la creació d’empreses.
Segons manifestacions de Juanma Ramón “en Compromís per Paterna tenim clar que cal rellançar l’economia paternera, per això hem encetat la campanya ‘Paterna és teua!’ que pretén promocionar els valors culturals, socials i, també, els econòmics del nostre poble. Per a nosaltres tant l’artista com el llaurador com el coeter com el nou emprenedor fan Paterna”.