La formació argumenta que amb aquesta actuació es milloraria l’aparcament a un dels barris on major dificultat d’aparcament troben els veïns i veïnes

Des de Compromís per Paterna, hem realitzat un estudi per a millorar l’aparcament en el carrer Crist de la Fe per augmentar les places d’aparcament en el barri centre, on les nombroses obres d’adequació, i l’augment de guals d’aparcament han reduït ostensiblement els llocs reservats per a l’aparcament, el que fa que els veïns i veïnes tinguen moltíssimes dificultats per a poder aparcar els seus vehicles personals.

El fet que, tant l’estació, com el mercat, així com les instal·lacions esportives i les escoles a la zona fan que cada dia els aparcaments siguen insuficients. A Compromís per Paterna, ja hem presentat alternatives viables en altres moments que no han estat afrontades per l’equip de govern del PSOE, com l’ampliació de l’aparcament de l’estació o l’augment del transport urbà a la zona.

En aquesta ocasió la proposta implica canviar la situació dels llocs d’aparcament a la vorera esquerra atenent la direcció del tràfic, i convertir els aparcaments en bateria. A la banda esquerra no hi ha cap gual d’aparcament pel qual es pot aprofitar tots els metres del carrer. D’altra banda, a la part dreta es podria mantindre lliure d’aparcaments, i garantir l’accés als guals i mantindre un únic sentit de la circulació.

Des de Compromís per Paterna hem fet arribar aquesta proposta a l’equip de govern, que no té pràcticament cost econòmic i que milloraria la vida dels veïns i veïnes del barri.