La formació lamenta que no existisca a hores d’ara la figura d’agent d’igualtat, a més a més se li encarreguen el control dels contractes a una funcionària que ja no està a l’ajuntament

Compromís per Paterna ha denunciat hui el descontrol regnant a l’àrea d’igualtat de l’ajuntament de la localitat. La regidora de la formación, Carmen Gayá, ha argumentat al respecte que “parlem d’un descontrol que és conegut per totes i tots a Paterna. La falta d’un coordinador d’inclusió des de fa més d’un any està provocant desajustos i situacions esperpèntiques. A la falta de coordinador es suma que la direcció de l’àrea no deixa de passar de mans al govern de Sagredo”.

Informen des de Compromís que “l’últim cas l’hem conegut hui, quan aproven la contractació de diferents tallers dins de la subvenció que atorga la Diputació per a la lluita contra la violència de gènere, han nomenat com a responsable dels contractes a l’anterior agent d’igualtat, una funcionària que ells mateixos varen cessar fa uns mesos deixant al poble sense agent d’igualtat”.

“Com que no tenen agent d’igualtat, han de nomenar a l’anterior que ja no té cap responsabilitat dins de l’ajuntament, com a part final del sainet que anem patint els últims anys a l’àrea d’igualtat, on la provisionalitat i el curtterminisme s’han fet els amos de la situació, generant un autèntic destarifo aquesta àrea tan important a Paterna”, indiquen les mateixes fonts.

Carmen Gayá manifesta per concloure que “ara posen en greu risc tant els contractes adjudicats, com la concessió de la mateixa subvenció per un error, per no tindre cap altre agent d’igualtat que es puga fer responsable dels dits contractes. Des de Compromís per Paterna demanem a Sagredo que pose ordre en el seu pati, que facen la feina i que no cometen aquests errors en temes tan crucials com la lluita contra la violència de gènere”.