DESGRAVANT EL MALTRACTE

Pensàvem que no es podia arribar més lluny, però sí… ha passat.


El segrestament ètic del seny i l’evidència social per part de Vox amplia els seus infames horitzons, apostant per la creació de la Fundació d’Homes maltractats de la Comunitat Valenciana. Una fundació que referma la vergonya de donar l’esquena al moviment feminista, posant el maltractador al centre del victimisme.


Són massa dones assassinades, els seus fills i filles caiguts en les mateixes agressions o deixats orfes per homes que apliquen allò de ‘o eres meua o de ningú’ o la més brutal mostra de l’aprenentatge vicari mitjançant l”et faré mal amb allò que més et dol’.


El feixisme dona ales a la desraó, és el seu leitmotiv argumental, és la manera com vol comprar i malversar la consciència humana, és l’estratègia mitjançant la qual pretén desvirtuar els avanços socials, com ho és el feminisme i la seua lluita històrica pels drets de les dones, les grans oblidades per la història i pel patriarcat, que aprofita el rebuf reaccionari de l’extrema dreta per continuar campant pels seus furs.


Mals temps per a la raó, el sentit comú, els drets humans i la igualtat. Les corrents neofeixistes menteixen impunement, omplin les xarxes de merda i confonen les realitats.


Aquesta fundació és una infàmia i dona protecció al maltractador, així de clar i contundent; es vol elevar a entitat d’interés general i el maltractament desgravarà a la renda. El summum’ del reaccionarisme i de la involució com a societat. O els parem, o els parem…