Compromís per Paterna critica el retard que porta el govern municipal en la seua feina

Compromís per Paterna ha denunciat hui que la localitat es quede fora de la subvenció per atendre a les colònies felines. El regidor de la formació, Carles Martí, davant aquest fet ha declarat que “estem davant d’un altre exemple d’ineficàcia del govern de Sagredo. El dia 28 d’agost el ministeri de drets socials va publicar el llistat d’ajuntaments beneficiats per la subvenció per a la gestió de colònies felines. La sorpresa esperada és que Paterna no està inclòs, ni en els aprovats ni en els exclosos, és a dir, Paterna no va demanar la subvenció”.

“A Compromís hem pogut esbrinar que, a les bases de la subvenció del ministeri una de les condicions que demana és que es tinga aprovat el programa de gestió ètica de les colònies en vigència al temps de demanar la subvenció. Un fet que el govern de Sagredo ha estat incapaç de complir, de fet, en el mes de maig, quan es publica la convocatòria, el programa en qüestió encara estava a exposició pública”, assenyala el mateix regidor.

Des de la formació destaquen que “estem davant d’una altra mostra de la inoperància de l’Ajuntament de Paterna per a aquelles coses que de veres importen i que altre colp els suposa als paterners i paterneres una pèrdua de diners important. Després diran que no tenen fons, mentre malgasten en algunes coses i deixen passar subvencions necessàries. És molt fàcil fer publicacions a tiktok afirmant ser animalista, però on realment es demostren les intencions és en la feina diària, eixa feina que hauria fet que no s’haguera perdut aquesta subvenció”.

Indica Carles Martí per concloure que “a Compromís per Paterna estem molt preocupats per les polítiques sobre les colònies felines, estan demostrant amb les seues actuacions, a cada normativa que aproven estan dificultant més i més la feina de les voluntàries que atenen les colònies, inclús arribant a denunciar a algunes i posant entrebancs a totes les seues accions. Demanem al govern de Sagredo que es pose a treballar pel benestar animal, més enllà de fer-se fotos i anunciar fets que no beneficien als nostres animals”.