La solució que proposem des de Compromís és la més lògica, en compte d’anar omplint el poble de túnels per sota del metro volem que es soterre el metro. És una cosa tan simple i fàcil que no entenem com ni es contempla eixa solució al projecte presentat.

Amb el soterrament del metro, a més a més d’aconseguir una seguretat per als vianants del 100%, aconseguiríem evitar les molèsties als veïns i veïnes del soroll del pas dels combois de trens i ens permetria construir un bulevard sud al poble que ajudaria a millorar el tràfic en tota Paterna. Amb eixa construcció del Bulevard sud, a més a més ens permetria traure el tràfic del centre del poble tal com ens obliga Europa d’ací a un parell d’anys.

En resum, si soterrem el metro a Paterna es solucionen molts dels problemes que pateix el poble quant a mobilitat i seguretat, no podem trobar cap motiu per què no s’hauria de fer. Paterna es mereix eixa inversió per part de la Generalitat Valenciana i des de Compromís per Paterna ja hem iniciat el treball per portar-la endavant i conscienciar a la ciutadania de Paterna que el projecte de Sagredo és fluix i insuficient per al qual es mereix Paterna, cal reclamar el soterrament del metro ja d’una vegada per totes.