La formació critica la reiterada falta de transparència del PP i alerta que els pressupostos de 2012 i 2013 es queden tocats per la mala gestió

Compromís per Paterna considera “molt greu que el consistori del municipi ja haja acabat amb el superàvit que podia haver, tot per la mala gestió que arrossega com a marca pròpia l’equip de govern del Partit Popular. I a més a més, resulta que els 13 milions d’euros de dèficit s’han convertit en 17,5 perquè s’han afegit 4 milions que corresponen a factures de calaix sense consignar. Allò que ha de fer el PP és explicar el dèficit real del consistori perquè mai ho diu, i posar-ho negre sobre blanc”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “dades com aquestes ens arriben després de tindre només 48 hores per a mirar un expedient de 500 fulls, on falta la fiscalització per les auditories dels comptes generals. Això respón a la reiterada falta de transparència del PP en Paterna i a que fan una comptabilitat fictícia, on també s’obliden de dotar al pressupost dels 10 milions d’euros en expropiacions que ja hem denunciat que es deuran i que no sabem d’on van a traure’ls”.

En este sentit, la regidora Ripoll explica que Compromís per Paterna “ha votat en contra de la mala gestió del PP i no dels comptes, perquè aquestos són els que són. Des del nostre grup no admetem aquesta manera de treballar del PP, que ni tan sols demostra tindre una responsabilitat econòmica davant uns comptes com aquestos on per tots els costats es parla d’incompliments i riscos a l’hora de complir-los”.

LEVANTE-EMV (1 agost)

“Hem d’escoltar com des del PP parlen de caiguda d’ingressos quan en realitat el problema és que Agustí i el seu equip no han controlat les despeses i continuen pel mateix camí del malbaratament. I cal afegir, per si no fóra prou, el descontrol dels cobraments, que només en un any han pujat un 37% els pendents, passant de 6,9 milions en 2010 a 9,5 milions en 2011. Tot molt claret en la liquidació”.

Loles Ripoll insisteix que Compromís “està avisant, des del principi i amb una proposta de pressupostos alternatius que mai han volgut escoltar, que els ingressos previstos pel PP eren molt difícils de complir. I que el pressupost estava unflat amb la finalitat, una vegada més, d’obtindre un resultat positiu fictici i que ha estat confirmat per la liquidació corresponent”.

“Des de Compromís continuarem exercint la nostra tasca fiscalitzadora com a oposició, insistint amb idees i propostes com els nostres pressupostos alternatius. I no pararem fins que Paterna tinga una gestió municipal transparent i sanejada econòmicament”, conclou la portaveu municipal, Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PUNT, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA,