La formació, que ha rebut queixes ciutadanes, critica que des de l’equip de govern no han volgut reconéixer que no es poden retirar els vehicles mal estacionats

LEVANTE-EMV (14 agost)

Compromís per Paterna considera que “és molt greu que Paterna estiga sense servei de grua municipal des de primers d’agost i que des de l’equip de govern encara s’atrevisquen a dir-nos que el municipi no ha deixat de comptar amb el servei cap dia. I ara resulta que, aquest matí, des del mateix equip de govern han reconegut la veritat: que el poble està sense grua des de primers de mes. És que en el PP no saben que les mentides tenen les cames molt curtes?”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que, “quan ens va arribar la primera queixa, nosaltres fèrem les nostres averiguacions i ens trobàrem amb que el PP deia, rotundament, que mai ha faltat la grua al poble. Però no hi havia necessitat de mentir-nos i ocultar a la ciutadania de Paterna una informació com aquesta, de servei públic”.

Segons Ripoll, “l’empresa que anteriorment donava el servei estigué uns dies sense donar-lo perquè l’ajuntament no li pagava el deute que tenia amb ella, amb la qual cosa el propietari no podia omplir el dipòsit de gasoil per a eixir amb la grua, fet que ja es va denunciar des de Compromís. L’ajuntament sembla que va pagar els deutes i que com venia l’empresa mixta es suposava que aquesta es faria càrrec del servei. Pressupostat en 395.000 euros anuals amb la mixta Desarrollo Local de Paterna, resulta que en agost ens trobem que la mixta està desapareguda igual que la grua”.

“Ara estem sense mixta i sense ningú que retire els vehicles mal aparcats dels guals que la ciutadania si que paga escrupulosament al consistori. Sabem que s’han rebut telefonades denunciant vehicles que no deixaven lliure el pas al mercat i al barri d’Alborgí. I alguna queixa més que ha d’haver i que no ens ha arribat a Compromís”.

“Sabem que, davant les denuncies de la ciutadania i la necessitat d’aquest servei al poble, s’ha fet un concurs públic per a que es presenten empreses que puguen donar el servei, per un valor de 18.000 euros, pendent d’adjudicar. I han passat ja quasi quinze dies. Des de Compromís manifestem la nostra preocupació  i esperem que aquest contracte no només siga per a cobrir les festes”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PERIÓDICO DE AQUÍ, CRÓNICA PATERNERA, PATERNA BIZ