La formació enceta una ronda de xarrades a Paterna sobre la seua alternativa als comptes del PP per a 2013

Compromís per Paterna va reunir dijous 25, al Teatre Capri de Paterna, a mig centenar de persones interessades en conéixer l’alternativa pressupostària que presenten als comptes municipals del PP per a 2013.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, ha destacat que “donat que l’ajuntament es carrega qualsevol intent de participació ciutadana en la vida del poble, des de la nostra formació volem que la ciutadania del municipi conega la nostra proposta als numeros irreals que presenta l’equip de govern del Partit Popular”.

A més a més, “i com que la Mesa de Pressupostos és una pantomima que no val per a res, ni per acceptar propostes ni perquè el PP explique amb detall els seus numeros, des de Compromís hem destapat els secrets amagats de l’equip de govern al seus comptes. No té sentit que a Paterna es pague una contribució d’una vivenda normaleta al preu d’una vivenda del carrer Colom de València”.

Ripoll, que ha definit el pressupost de Compromís per Paterna com “raonable, social, equilibrat i convergent”, ha afegit que “volem que el poble participe, que s’implique de veritat en l’elaboració del pressupost, i per això estem oberts a qualsevol idea i/o suggeriment que la ciutadania puga aportar a la nostra proposta econòmica per a Paterna. Per això, continuarem explicant el nostre pressupost, i escoltant la ciutadania, en d’altres barris de Paterna”.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, CRÓNICA PATERNERA, PATERNA BIZ, EL PERIODÍCO DE AQUÍ