La formació critica que la reducció de 9 a 3 treballadors en l’encomana a Gespa del personal de poda minora la prevenció contra inundacions

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “només cal donar-se una passejada pel carrer del Crist de la Fe i veure com estan els imbornals, plens de les fulles caigudes dels arbres. La conseqüència només és una: que les retallades del PP en la poda d’arbres ens poden eixir molt cares. I és que la poda habitual, treball de prevenció que tots els anys venia fent-se entre octubre i novembre, ara no s’ha dut a terme perquè no hi ha diners. Mal favor que li fan a la prevenció contra inundacions. És la primera vegada en més de 10 anys que, com a veí, recorde que no s’han podat els arbres del carrer del Crist”.

Ramón, assenyala també que “la reducció, de nou a tres, dels treballadors de poda en l’encomana del consistori a Gespa evidència que les tasques de prevenció no són una prioritat per a l’ajuntament. La reducció de personal fa impossibles les tasques periòdiques de manteniment i prevenció. Retallar en aquestos treballs augmentarà els costos de neteja viària, neteja d’imbornals… a més de suposar una imprudència, ja que amb els imbornals obturats s’incrementa el risc d’inundacions a la zona”.

“Des de Compromís lamentem que el PP prioritze la política de correcció, que sempre és més cara, en comptes d’apostar per la de prevenció, que sempre evita les despeses més grans. Sobre tot en un ajuntament com el nostre, tan enfonsat per la mala gestió econòmica del PP”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÓDICO DE AQUÍ, CRÓNICA PATERNERA, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.498227713550933.115900.235295793177461&type=1